Parship, datingsite voor hoogopgeleiden
Gratis inschrijven Ervaringen

parship-thumbOmschrijving
Zoekt u dating voor hoger opgeleiden? Een nieuwe liefde op niveau of een persoon met een minimum aan studies, diploma, dus een goed inkomen? Ontdek welstellende vrijgezellen en rijke mannen en vrouwen op zoek naar een date via Parship dating. Maak contact met alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen met een hoger inkomen dan de gemiddelde Belg of Nederlander. Dating voor hoger opgeleiden is speciaal ontwikkeld voor personen op zoek naar een partner uit een beter milieu.Gratis registratie vs abonnement
Parship biedt een gratis registratie aan en een betalend abonnement. Vrijgezellen mannen die op zoek zijn naar een partner kunnen de gratis datingsite voor hetero’s uitproberen en eventueel een betalend abonnement nemen waar extra opties mogelijk zijn zoals het onbeperkt uitwisselen van berichten, foto’s bekijken, bekijken in welke gemeente iemand woont enz… Raadpleeg onderaan de Parship prijzen.

Contactgarantie
Dankzij de contactgarantie van Parship, bent u zeker van een aantal contacten tussen mannen en vrouwen. Behaalt u het aantal contacten niet, dan biedt Parship extra maanden abonnement aan. Registreer u gratis op deze datingsite voor hoger opgeleiden en ontmoet morgen de partner van je leven.

Werkwijze inschrijving
1. Profielen bekijken kunt u niet op voorhand. U moet zich eerst gratis registreren met een geldig e-mailadres, aangeven waar u op zoek naar bent en een persoonlijk wachtwoord. Uiteraard moet u ook de algemene voorwaarden goedkeuren om een profiel te kunnen aanmaken.

2. Na het invullen van uw accountgegevens komt u direct bij de persoonlijkheidstest. Deze test bestaat uit +/- 60 persoonlijkheidsvragen om u vervolgens een aantal mogelijke partners voor te stellen.

3. Na de persoonlijkheidstest dient u een aantal persoonlijke gegevens in te vullen zoals naam, leeftijd, postcode, aantal kinderen, bruto inkomen, diploma, beroep, land en hoe u Parship hebt leren kennen.

4. Vervolgens dient u een foto te plaatsen die wazig staat tot iemand u vraagt om uw foto te scherp te kunnen zien. U dient ook 2 vragen te beantwoorden die u zelf kan stellen én een u moet een introductietekstje schrijven over jezelf.

5. U kunt kiezen om uw profiel verder aanvullen of direct naar de partnervoorstellen gaan. Kiest u om de partnervoorstellen te bekijken en u heeft nog geen foto geplaatst dan vraag Parship een foto te plaatsen omdat je dan meer kans maakt op contact.  U kunt dit ook weigeren.

Het voordeel van Parship is dat u een aantal partnervoorstellen krijgt met een “match” percentage. Dit percentage wordt bepaald door de persoonlijkheidstest te vergelijken tussen 2 profielen.

* Bron: Parship

Parship Gay Eigenschappen
Online sinds: 2003
Actief in: Nederland, België, Ierland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Mexico
Aantal talen: Nederlands, Frans
Mobiele site: Ja
Zoekopties: Lengte, Leeftijd, Roker, Kinderen, Woonplaats, Land, Sport, Muziek, Vakantie
Doelgroep: Hetero, Holebi ( Homo’s & lesbiennes ), Hoogopgeleiden, Senioren
Gratis registreren: Ja
Gratis interesseverzoek zenden: Ja, max 1
Gratis reageren: Ja, max 1
Prijzen & abonnementen: Parship prijzen
Betaalmogelijkheden: Betaalkaarten, PayPal
Reverse billing: Ja
Persoonlijkheidstest: Ja
Alert services: Ja
Communicatiemogelijkheden: Persoonlijke berichten, Knipoogje of ijsbreker, Glimlach
Extra’s: Fotoalbum
URL: Gratis inschrijven

Geef een reactie